Clean and easy

Marja van Noord

Clean and easy

De zeer complete lijn professionele ontharingsproducten van Clean and Easy voorziet de schoonheidssalon in een handige compacte werkmethode om te ontharen.

Er zijn drie soorten clean and easy hars:

Clean and Easy Original hars:

Deze Clean en Easy Original hars zijn van natuurlijk dennenhars en bijenwas en bevat geen chemicaliën en is parfumvrij. De Original hars is geschikt voor het harsen van alle huidtypen. De Original hars is makkelijk op te brengen en werkt zeer economisch en is zelfs uitermate geschikt voor korte en stugge haren.

Clean and Easy Azuleenhars:

Deze Clean en Easy Azuleen Refills zijn geschikt voor de gevoelige huidtypen en uitermate geschikt voor het gelaat. De Azuleen hars reduceert irritatie en rode huid als mogelijk gevolg van harsen en bevat Azuleen en andere natuurlijke ingrediënten. De hars bevat geen chemicaliën en is parfumvrij.

Clean and easy Hennephars:

De Clean & Easy Hennephars is felgroen gekleurd, heeft een lekkere geur en is door zijn smeuïge samenstelling heel gemakkelijk bewerkbaar.

Aan de hars is Hennepzaadolie toegevoegd, deze olie is rijk aan essentiële vetzuren. Hennepzaadolie is aan te bevelen bij de behandeling van huidaandoeningen, o.a. eczeem en psoriasis. Het verminderd zwellingen is ontstekingsremmend en anti allergisch.